NSMA verzorgt incompany social media trainingen voor organisaties en professionals die zich willen ontwikkelen in het effectief inzetten van social media of het verbeteren hiervan. Op elke gewenste locatie in Nederland verzorgt NSMA op maat ontwikkelde incompany trainingen, workshops, masterclasses en inspiratiesessies die aansluiten op de context en vraagstelling van de opdrachtgever.

Onze incompany social media trainingen zijn maatwerk

Op basis van de behoefte en vraagstelling van de opdrachtgever, stellen we een relevant programma samen dat past bij de leerdoelen, context en kennisniveau van de organisatie. Met onze incompany social media trainingen zorgen we voor up-to-date inzichten en de juiste vertaalslag naar de organisatie. In onze aanpak zijn we gericht op het zelfstandig leren, direct toepassen van kennis en vaardigheden gericht op impact en resultaat.

Op voorhand kunnen specifieke wensen, vragen of praktijksituaties worden ingebracht. Onze trainers passen het opleidingsprogramma altijd aan op het niveau van de organisatie. Wanneer dit gewenst is kunnen we een incompany trainingstraject combineren met advieswerkzaamheden of een coachingstraject om de toepasbaarheid van de training te vergroten.

Kennis van zaken

NSMA werkt met een team van social media specialisten, communicatiedeskundigen en online professionals uit de praktijk. Experts met kennis van zaken en veel praktijkervaring. Een aantal van onze trainers hebben daarnaast ook didactische ervaring en een onderwijsbevoegdheid. Voor elke vraagstelling heeft NSMA de juiste trainers in huis.

Interesse in een incompany social media training?

Ben je op zoek naar een incompany social media training voor jouw organisatie? We helpen je graag met een persoonlijk advies. Neem direct contact met ons op voor een offerte of stel je vraag via het contactformulier. We zijn te bereiken op het e-mailadres info@socialmediaacademie.nl of telefonisch via 06 Р53 79 82 82.

Bekijk een aantal van onze incompany social media trainingen

Sjaak Smeins Neem contact op voor advies Bel mij terug