NSMA trainingen

De NSMA social media trainingen zijn gericht op organisaties en professionals die een op maat gemaakt programma zoeken voor het effectiever inzetten van social media. Op elke gewenste locatie in Nederland verzorgt NSMA incompany trainingen, workshops en inspiratiesessies op maat en passend bij de context en vraagstelling van de opdrachtgever.

Alle incompany social media trainingen zijn maatwerk

Aan de hand van de behoefte en vraag van de opdrachtgever stellen we een relevant programma samen dat past bij de specifieke wensen en leerdoelen. Met onze incompany trainingen zorgen we voor up-to-date inzichten in social media en een juiste vertaalslag naar de organisatie. Op voorhand kun je hiervoor meerdere vragen of praktijkvoorbeelden inbrengen. De trainer past de training altijd aan op het niveau van de organisatie. Wanneer dit gewenst is kunnen we een incompany trainingstraject combineren met advieswerkzaamheden.

Kennis van zaken

NSMA werkt met een team van social media specialisten, communicatiedeskundigen en online professionals uit de praktijk. Experts dus met kennis van zaken en ervaring in de praktijk. Een aantal van onze trainers hebben daarnaast ook didactische ervaring en een onderwijsbevoegdheid. Voor elke vraagstelling heeft NSMA de juiste trainers in huis.   

Interesse in een incompany social media training?

Ben je opzoek naar een incompany social media training voor je organisatie? Wil je graag van gedachten wisselen over de mogelijkheden van social media voor jouw organisatie? Laat je telefoonnummer achter via het formulier op deze pagina of stel je vraag via het contactformulier