16-10-2017 / Ayman van Bregt

LinkedIn publiceert sinds kort de LinkedIn Daily Rundown om gebruikers op de hoogte te houden van de actualiteit. De LinkedIn Daily Rundown geeft volgers van het profiel dagelijks een overzicht van relevant zakelijk nieuws van de dag. In dit artikel wordt de werking van de LinkedIn Daily Rundown verder toegelicht.

LinkedIn Daily Rundown biedt actualiteitenoverzicht

LinkedIn is met de Daily Rundown gestart om het voor gebruikers makkelijk te maken om bij te blijven van wat er in de wereld gebeurt. Met een eigen redactieteam dat een selectie maakt van professioneel nieuws, trends en carrièretips, wordt dagelijks een overzicht samengesteld. Dit overzicht wordt gepubliceerd in de LinkedIn Daily Rundown.

LinkedIn gebruikers kunnen de LinkedIn Daily Rundown volgen en op deze manier de content in de eigen tijdlijn zien. LinkedIn geeft aan dat op dit moment is  de LinkedIn Daily Rundown via deskop en mobiel alleen nog beschikbaar voor gebruikers in Canada, India, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Voor gebruikers in Nederland lijkt de functie echter ook al beschikbaar. Hieronder is een indruk weergegeven middels een afbeelding van LinkedIn met een weergave van het nieuws van de Daily Rundown:

LinkedIn Daily Rundown

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.