De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) is hét kennisinstituut op het gebied van social media voor de zakelijke markt. Sinds de oprichting in 2011 richt NSMA zich met incompany social media trainingen, advies en praktische tips & tricks op iedereen die zich bezighoudt of interesse heeft in social media voor professionele doeleinden. NSMA is gevestigd in Rotterdam en opgericht door de ondernemers Martijn Baten, Ayman van Bregt en Sjaak Smeins.

Onze visie

NSMA ziet dat de ontwikkelingen in het vakgebied van online marketing en social media zo snel gaan, dat het creëren van toegevoegde waarde met deze middelen een continu ontwikkelpunt is voor organisaties. Social media zijn volgens ons van meerwaarde voor organisaties die met doelgroepen beter verbinden, meer impact hebben en concrete resultaten realiseren.

Het is daarom dat we geloven in een deskundige en praktische aanpak om professionals in organisaties op een effectieve en eenvoudige manier te laten kijken naar de actuele ontwikkelingen in het vakgebied met als doel zodat zij zelfstandig waarde kunnen creëren met online marketing en social media voor de organisatie.

Onze werkwijze

NSMA verdiept zich in de situatie van elke organisatie zodat er altijd een gepaste aansluiting is met de situatie en het kennisniveau van de organisatie. In onze aanpak zijn we erop gericht om professionals zelfstandig kennis en vaardigheden te laten toepassen door hen te inspireren, het eenvoudig aanbieden van onze kennis en door ons te richten op impact en resultaat. We werken altijd met specialisten, communicatiedeskundigen en online professionals uit de praktijk om up-to-date kennis en inzichten aan te reiken.

Neem contact op

Onze trainers

Kennis doorgeven, mensen motiveren en bijdragen aan succes, dat is waar onze trainers voor staan. Kenmerkend voor ons netwerk van trainers is de passie voor opleiden, actuele vakkennis en betrokkenheid bij opdrachtgevers.

Onze trainers beschikken daarnaast over deze eigenschappen:

  • Ervaring met trainen en opleiden en hebben didactische ervaring en/of onderwijsbevoegdheid
  • Up-to-date kennis over de laatste ontwikkelingen
  • Verdiepen zich in de context van jouw organisatie
  • Vertalen jouw opleidingsvraag naar een maatwerk training
  • Houden rekening met de wensen van jouw organisatie

Interesse in een samenwerking?

Maandelijks bereikt NSMA meer dan 20.000 professionals die zich actief bezighouden met het zakelijk inzetten van social media. NSMA is hiermee een relevante organisatie voor het bereiken van ondernemers, marketing –en communicatieprofessionals en studenten die meer willen weten over effectief inzetten van social media.

Wil je graag van gedachten wisselen over de mogelijkheden van social media voor jouw organisatie? Of heb je interesse in een samenwerking als partner van NSMA? Laat een bericht achter via het formulier hiernaast of neem contact op via het e-mailadres info@socialmediaacademie.nl of telefonisch via 06 – 53 79 82 82.


Oprichters

Sjaak Smeins

Sjaak is al meer dan 30 jaar ondernemer. Zijn kracht ligt in het leggen van verbindingen tussen diverse disciplines (financieel, operationeel en commercieel) en creëert hiermee waarde voor een project of organisatie. Hij zal altijd voor impact zorgen.

Martijn Baten

Martijn werkt als social media specialist om bedrijven en organisaties te adviseren bij het behalen van zakelijke resultaten met social media. Martijn is medeoprichter van de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) en actief als trainer, docent en spreker.

Ayman van Bregt

Ayman werkt sinds 1999 in de wereld van online marketing en is digitaal strateeg. Zijn passie is om de digitale mogelijkheden zo in te zetten dat organisaties een betere relatie krijgen met doelgroepen en meer waarde toevoegen. Hij is adviseur, conceptontwikkelaar en docent/trainer.

Partners van NSMA