De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat consumenten meer en vaker online met elkaar communiceren. Organisaties die met hun klanten en relaties willen communiceren in “het nieuwe normaal” doen dat vooral via online kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar heeft je organisatie wel duidelijke doelen bepaald voor het inzetten van social media en ben je tevreden over de resultaten die daarmee worden behaald? Zijn de meeste medewerkers in je organisatie zich bewust van de impact die social media hebben en bezitten ze de vaardigheden om daarmee zelfstandig online te communiceren?

Het effectief inzetten van social media als organisatie vraagt om aandacht op verschillende terreinen. Al meer dan 9 jaar zien we dagelijks bij onze klanten dat ze het moeilijk vinden om structureel invulling te geven aan het inzetten va social media en worstelen met het behalen van resultaten. Onze ervaren social media specialisten en deskundigen delen graag hun kennis en ervaring en begeleiden je graag naar een effectieve social media strategie tijdens onze online social media trainingen.

De online social media training in het kort:

NSMA online social media sessies

  • Volledige aandacht voor jouw uitdagingen met social media
  • Individueel of in kleine teams
  • Op maat gemaakte online social media trainingen
  • Gepland op de momenten wanneer het jou uitkomt
  • Begeleid door experts en specialisten van NSMA

 

Aan de slag met jouw social media strategie

Op basis van jouw context en vraagstelling gaan we tijdens de eerste social media training volledig in op jouw huidige uitdagingen op het gebied van social media. Door middel van een online vragenlijst geef je ons op voorhand al inzicht in jouw huidige situatie en de belangrijkste uitdagingen waarmee je aan de slag wilt gaan. Eén van de experts en specialisten van NSMA zal de bijeenkomst leiden en met jou stilstaan bij alle vraagstukken. De bijeenkomst vindt online plaats via videoconferencing en kunnen in kleine teams (of individueel) worden gevolgd. De opbrengst van de eerste online social media training is een blauwdruk van je social media strategie en een handig plan van aanpak met de belangrijkste acties die gaan bijdragen aan een betere aanwezigheid op social media. Deze wordt na afloop van de sessie uitgewerkt.

Begeleiding en advies bij social media voor bedrijven

Naast een strategische online socal media training kun je door de specialisten van NMSA ook worden begeleid bij de realisatie van je social media strategie. Tijdens de online begeleidingssessies kun je al jouw vragen en uitdagingen bespreken en krijg je van ons praktische tips en adviezen om zelfstandig verder aan de slag te gaan. Zie ons als de virtuele sparringspartner op het gebied van social media. Je kunt deze online bijeenkomsten zelf inplannen op de momenten wanneer je de hulp het hardst nodig hebt.

Kennis van zaken

NSMA werkt met een team van social media specialisten, communicatiedeskundigen en online professionals uit de praktijk. Experts met kennis van zaken en veel praktijkervaring. Een aantal van onze trainers hebben daarnaast ook didactische ervaring en een onderwijsbevoegdheid.

Tarieven

De NSMA online social media trainingen zijn er vanaf 750 euro voor 1 online social media training van 2-3 uur met de specialisten van NSMA. In dit tarief is ook onze maatwerk voorbereiding verwerkt en onze terugkoppeling na afloop van de sessie. Om je te kunnen ondersteunen op de manier die het beste bij jou en je organisatie past kan een vervolgprogramma met advies-en begeleidingssessies van NSMA zelf worden samengesteld op basis van maatwerk.

Interesse in een online social media training?

Aan de slag met het uitwerken of aanscherpen van de social media strategie voor je organisatie? We helpen je daarbij graag met onze online social media trainingen. Neem direct contact met ons op of stel je vraag via het contactformulier onderaan deze pagina. We zijn te bereiken op het e-mailadres info@socialmediaacademie.nl of telefonisch via 06 –10 15 29 46 van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Martijn Baten Neem contact op voor advies Bel mij terug