online social media training

Is jouw organisatie op zoek naar manieren om de social media vaardigheden van medewerkers te verbeteren en zo de effectiviteit van social media als communicatiemiddel te vergroten? Bij NSMA bieden we online social media trainingen aan die precies op deze behoefte inspelen.

Ervaren online trainers

Onze hebben ruime ervaring met het verzorgen van online trainingen en zorgen voor passende leervormen en sociale interactie waardoor medewerkers op afstand getraind kunnen worden. Onze online social media trainingen zijn daarom bijvoorbeeld zeer geschikt voor teams die op afstand werken of organisaties die efficiƫnt willen omgaan met de beschikbare tijd van medewerkers.

Digitaal leren en groeien

Tijdens onze online social media trainingen krijgen deelnemers volledige aandacht voor hun uitdagingen met social media en leren ze te groeien op dit onderwerp. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een effectieve social media strategie, het optimaliseren van content voor social media, of het verbeteren van de vaardigheden van medewerkers op het gebied van LinkedIn of social selling: onze op maat gemaakte online social media trainingen bieden hiervoor een oplossing.

 

Deskundige trainingen wanneer het jou uitkomt

Onze online social media trainingen worden gepland op de momenten wanneer het jou uitkomt, individueel of in kleine teams, en worden begeleid door gepassioneerde trainers van NSMA die beschikken over de kennis en ervaring om deelnemers te voorzien van waardevolle inzichten en praktische handvatten.

Interesse in een online social media training?

Wil je meer weten over onze online social media trainingen en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen bij het verbeteren van de social media vaardigheden van medewerkers? Neem direct contact met ons op of stel je vraag via het contactformulier onderaan deze pagina. We zijn te bereiken op het e-mailadres info@socialmediaacademie.nl of bel met onze adviseur Sjaak Smeins via .

Liever een fysieke social media training? NSMA verzorgt alle incompany trainingen ook op jouw gewenste locatie. Bekijk meer over onze incompany trainingen.

Sjaak Smeins Neem contact op voor advies Bel mij terug