27-03-2013 / Ayman van Bregt

NIMA Social Media Foundation Class headerHet Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en de Nederlandse Social Media Academie werken samen bij het opleiden van marketing professionals op het gebied van social media. Bezoekers van de NSMA-website kunnen hierdoor gebruik maken van een aantrekkelijke relatiekorting. NSMA zal dit jaar vier keer social media trainingen verzorgen met het NIMA voor de minder ervaren marketeer (NIMA Foundation Class) en de meer ervaren marketing professional (NIMA Expert Class).

NIMA Foundation Class; Social Media, hoe werkt het
De Foundation Class richt zich op marketeers die concreet aan de slag willen met de social media activiteiten voor hun organisatie. In één dag worden inzichten opgedaan en aangereikt hoe social media effectiever en efficiënter ingezet kunnen worden. Daarnaast krijg je als marketing professional inzichten hoe je bij de inzet van bestaande en/of nieuwe social media kanalen meer waarde kunt creëren. Hierbij wordt zowel aandacht besteed aan de voor een marketeer relevante commerciële doelstellingen van een organisatie. Ook wordt er veel aandacht besteedt aan de behoefte van de doelgroep.
De Foundation Class zal verzorgd worden door NSMA-trainer Jeroen van Eck op 23 april en op 19 september. Als bezoeker van de NSMA-site betaal je geen €449,- maar €295,- door te mailen naar info@nsma.nl. Bekijk het programma van de Foundation Class voor meer informatie.

NIMA Expert Class; Social Media B2B
Op 14 juni en 10 oktober zal NSMA met NIMA ook twee expert classes social media b2b verzorgen die gericht zijn op de waarde van social media voor business-to-business organisaties. De Expert Class richt zich op de marketing professional die al meer ervaren is op het gebied van social media. Marketeers zullen in dit programma werken aan de professionalisering van de social media activiteiten voor hun business-to-business organisatie. Verdere invulling van het programma Social Media B2B zal later gecommuniceerd worden. De NIMA Expert Classes zullen door NSMA-trainer (en mede-oprichter) Ayman van Bregt worden verzorgd. Ook voor de Expert Classes zal er een korting zijn voor NSMA-lezers.