Ben je benieuwd of jouw organisatie klaar is voor het behalen van succes op social media? Onze handige gratis Social Media Quickscan brengt aan de hand van een korte vragenlijst in kaart waar je organisatie op dit moment staat op het gebied van social media. Aan de hand van ons unieke social media groeimodel kunnen we je vervolgens een aantal effectieve tips en adviezen geven voor jouw social media plannen.

Gratis Social Media Quickscan

  • Mijn organisatie heeft bij de inzet van social media vooraf duidelijke doelen bepaald.
  • De meeste medewerkers in mijn organisatie zijn zich bewust van de impact die sociale media hebben.
  • De meeste medewerkers in mijn organisatie weten waarom onze organisatie investeert in sociale media.
  • De meeste medewerkers in mijn organisatie beschikken over de vaardigheden om sociale media te gebruiken.
  • De meeste medewerkers in mijn organisatie gebruiken sociale media al in hun werk.
  • Mijn organisatie behaalt goede resultaten met het gebruik van sociale media.
  • Op basis van de resultaten die met sociale media worden behaald optimaliseert mijn organisatie de inzet.