29-10-2014 / Ayman van Bregt

Nieuwe business.twitter.com website gelanceerdTwitter introduceerde ruim twee jaar geleden een website gericht op advertentiemogelijkheden voor het MKB. Recentelijk heeft Twitter een nieuwe business.twitter.com website gelanceerd met nieuwe mogelijkheden om te adverteren op Twitter. In dit artikel staan de mogelijkheden van de nieuwe website op een rij.

Nieuwe business.twitter.com website gelanceerd

De vernieuwde business.twitter.com website biedt adverteerders op Twitter een keuze uit zes verschillende doelstellingen. De volgende doelstellingen kunnen worden gerealiseerd met het adverteren op Twitter:

Twitter biedt tal van ‘advertentiemogelijkheden’ gekoppeld aan deze doelstellingen. De meest recente artikelen die zijn verschenen op de website van de Nederlandse Social Media Academie over het adverteren op Twitter zijn:

 

De commerciële kansen van Twitter benutten voor leadgeneratie

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.De Nederlandse Social Media Academie biedt met de praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om potentiële leads te vinden en nieuwe business te realiseren.
Bekijk de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden in onze webwinkel.