16-04-2013 / Ayman van Bregt

Gratis NSMA social media webinar - De zakelijke potentie van LinkedIn benuttenLinkedIn heeft meer dan 3 miljoen Nederlandse gebruikers en is daarmee het grootste zakelijke sociale netwerk wat online ingezet kan worden bij het zakendoen. Het platform biedt uitgebreide mogelijkheden die niet alleen bijdragen aan de zichtbaarheid van je professionele identiteit (waaronder de cv-functie), maar ook zijn gericht op het delen van expertise waardoor professionals enthousiast worden over de kennis die je beschikt. Voor iedere professional die meer zakelijk resultaat wil behalen uit zijn/haar LinkedIn-activiteiten is het nu mogelijk om de zakelijke potentie van LinkedIn optimaal te benutten met het NSMA social media webinar Het Nieuwe Netwerken.

Zakelijke potentie van LinkedIn optimaal benutten

De zakelijke potentie van LinkedIn optimaal benutten kan in twee uur met het NSMA social media webinar ‘Het Nieuwe Netwerken’. Het webinar zorgt ervoor dat iedere professional met één uur webinar en één uur zelfstudie in staat is om de mogelijkheden van LinkedIn optimaal te benutten als ondersteuning van zakelijke successen. Na het webinar van één uur en vervolgens één uur zelfstudie aan de hand van aangereikte opdrachten en checklists ben je in staat om het volgende te realiseren met LinkedIn:

  • Je weet wat je moet doen om beter gevonden te worden;
  • Je bent in staat om je werk efficiënter uit te voeren omdat jouw netwerk je daarbij helpt;
  • Je weet wat je moet doen om bij te blijven bij actuele ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;
  • Je bent in staat om jezelf beter en meer als inhoudelijk deskundige te presenteren op LinkedIn.

 

Gratis deelname NSMA social media webinar Het Nieuwe Netwerken

NSMA biedt een beperkte groep van haar lezers de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan het webinar (reguliere prijs van het webinar is € 30,-). Voorwaarde voor deelname is dat deelnemers na afloop een korte enquete invullen met feedback op het webinar. Hiermee is NSMA in de gelegenheid haar dienstverlening verder te verbeteren.

Het webinar vindt plaats op 24 april van 9.30 uur – 10.30 uur met NSMA-trainer Edwin Hollander. Het webinar is te volgen vanaf de eigen werkplek zolang er maar toegang is tot het internet via bijvoorbeeld een computer, laptop of iPad. De zakelijke potentie van LinkedIn optimaal benutten kan nu zonder belemmeringen dus meld je aan!
Mensen die willen deelnemen kunnen zich opgeven via onderstaand inschrijfformulier:Inschrijfformulier NSMA Social Media WebinarHet nieuwe netwerken – 24 april 2013 om 9.30u
Aanhef: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
E-mail: *
Mijn profiel mag als voorbeeld terugkomen in het webinar: *
LinkedIn url van mijn profiel:
Uitnodiging voor het webinar ontvangen via: *
* Verplicht
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Afbeelding via gloriarand.