06-09-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) hoe het Facebook nieuwsoverzicht  beter rekening houdt met verborgen berichten. Verder behandelden we de 4 stappen om een Twitter Website Card te maken en hoe LinkedIn Lookup helpt bij het snel vinden van collega’s. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook nieuwsoverzicht

Facebook nieuwsoverzicht houdt meer rekening met verborgen berichten

Het Facebook nieuwsoverzicht houdt sinds kort meer rekening met verborgen berichten door gebruikers. Gebruikers die regelmatig berichten van dezelfde pagina’s of personen verbergen zien zullen desondanks vaker berichten terug zien in het nieuwsoverzicht van deze personen of pagina’s.
Lees verder.

 

Een Twitter website card maken in 4 stappenEen Twitter website card maken in 4 stappen

Twitter biedt verschillende Website Cards aan voor verschillende marketingdoelstellingen waaronder bezoekers naar een website trekken. In dit artikel staat uitgelegd hoe in vier stappen een Twitter website card gemaakt kan worden.
Lees verder.

 

LinkedIn Lookup helpt bij het snel vinden van collega'sLinkedIn Lookup helpt bij het snel vinden van collega’s

LinkedIn heeft een nieuwe app, en webfunctie geïntroduceerd om snel collega’s binnen organisaties te vinden. Met LinkedIn Lookup kunnen collega’s snel gevonden worden, kom je meer over ze te weten en kan eenvoudig contact met ze worden opgenomen. In dit artikel staan de mogelijkheden van LinkedIn Lookup op een rij.
Lees verder.

 

De snelste manier om LinkedIn skills aan te scherpenUit het NSMA-archief: De beste manier om LinkedIn skills aan te scherpen

LinkedIn skills worden steeds belangrijker op LinkedIn omdat ze ook de resultaten van een LinkedIn zoekmachine beïnvloeden. In dit artikel staan tips op een rij om op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier LinkedIn skills aan te scherpen.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanPraktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn gevorderden

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan).
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn gevorderden in onze webwinkel.