05-10-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) hoe je concurrenten en een doelgroep op Facebook kunt onderzoeken. Verder kwam verrassende nieuwe beroepen op LinkedIn aan bod en dat het adverteren op Twitter voor iedereen in Nederland beschikbaar is. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Onderzoek je doelgroep en concurrenten met Facebook Graph Search

Facebook Graph SearchFacebook Graph Search biedt ontelbare mogelijkheden om alle informatie op het online sociale netwerk te doorzoeken. Met behulp van Graph Search kun je opzoek gaan naar interessante informatie en inzichten over bijvoorbeeld de fans van je bedrijfspagina of concurrenten.
Lees verder.

 

Adverteren op Twitter voor iedereen beschikbaar in Nederland

Adverteren op Twitter voor iedereen beschikbaar in NederlandTwitter heeft het adverteren op Twitter afgelopen maand beschikbaar gemaakt voor iedereen in Nederland. Dit betekent dat iedere Twitter-gebruiker zelf advertenties kan aanmaken via de Twitter advertentietool. In dit artikel staat een overzicht van de mogelijkheden van adverteren op Twitter.
Lees verder.

 

Verrassende nieuwe beroepen op LinkedIn

Verrassende nieuwe beroepen op LinkedInLinkedIn deed onderzoek in het kader van LinkedIn ‘Bring in Your Parents Day’ naar de 10 meest verrassende beroepen volgens ouders in Nederland. In dit artikel staan de 10 meest verrassende beroepen op LinkedIn op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Een baan vinden op LinkedIn

LinkedIn Logo OranjeDoor vijftien minuten per dag op LinkedIn te zijn kun je met de tips in dit artikel de kans op het vinden van een baan op LinkedIn maximaliseren.
Lees verder.

 

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.