05-05-2014 / Ayman van Bregt

Wijzigingen aan LinkedIn GroepenLinkedIn heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd aan de LinkedIn Groepen. Er zijn drie belangrijke wijzigingen die het gebruik van LinkedIn Groepen moet vergemakkelijken. In dit artikel staan de drie wijzigingen op een rij.

3 wijzigingen aan LinkedIn Groepen

De wijzigingen aan LinkedIn Groepen hebben betrekking op een nieuwe homepagina voor LinkedIn Groepen, verbeterde moderatie-functie voor beheerders en moderatoren van groepen en het stopzetten van de poll-functie.

  • Homepagina voor LinkedIn Groepen
    De nieuwe homepagina voor LinkedIn Groepen geeft een gegroepeerd overzicht van de activiteiten op basis van de LinkedIn Groepen waarvan je lid bent. Tevens is er aan de rechterzijde van de pagina een tab toegevoegd met suggesties voor nieuwe groepen en discussies. De nieuwe homepagina voor LinkedIn Groepen kan hier worden bekeken.
  • Modereren van discussies in LinkedIn Groepen
    Op basis van de feedback van gebruikers is een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee beheerders en moderatoren van LinkedIn Groepen reacties en posts die door groepsleden worden geplaatst makkelijker kunnen beheren. Meer uitleg over deze nieuwe beheerfunctie voor LinkedIn Groepen kan hier worden gevonden.
  • Stopzetten van polls in LinkedIn Groepen
    Vanaf 15 mei is het niet meer mogelijk om polls in LinkedIn Groepen te plaatsen. Via een ‘reguliere discussie’ blijft het uiteraard wel mogelijk om vragen te stellen aan leden van een LinkedIn Groep. Meer achtergrondinformatie geeft LinkedIn op deze pagina over het stopzetten van de polls in LinkedIn Groepen.

 

Handleiding om meer uit LinkedIn Groepen te halen NSMA-Praktijkgids-LinkedIn-Groepen

In de NSMA praktijkgids ‘LinkedIn Groepen’ leer je als gevorderde gebruiker alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van LinkedIn Groups (hierna LinkedIn Groepen). Deze NSMA-praktijkgids is ook de praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ met handreikingen voor het vinden van opdrachten/baan, je krijgt dus twee praktijkgidsen in één. Het deel van de praktijkgids over LinkedIn Groepen biedt een overzichtelijk stappenplan om zelf groepen te maken en/of deel te nemen aan groepen en alle mogelijkheden te benutten.
Bekijk de NSMA Praktijkgids LinkedIn Groepen nu in onze webwinkel.