28-12-2011 / Ayman van Bregt

TwitWipe  is een tool waamee je al je tweets met één klik kunt verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je jouw profiel aan iemand anders hebt overgedragen of als je gewoon met een schone lei wilt beginnen. Als er al veel tweets via het bewuste profiel gestuurd zijn, dan is het veel werk om elke tweet handmatig te verwijderen. Twitwipe is in een dergelijk geval een handige oplossing.

Backup tip om al je tweets te archiveren

Wil je voor de zekerheid al je berichten van twitter opslaan en archiveren? Maak dan gebruik van een dienst zoals Backupify en voer daarna pas onderstaande stappen uit.

Hoe verwijder ik al mijn tweets op Twitter?

Door de onderstaande stappen te volgen verwijder je al je Twitter-berichten.

Stap 1: Ga naar TwitWipe.com

Stap 2: Inloggen op Twitter
TwitWipe vraagt je om in te loggen met je Twitter-account. Dit doe je door op de website van TwitWipe te klikken op ‘Sign in with Twitter’.

Stap 3: TwitWipe toegang geven tot je Twitter-account
Nadat je hebt ingelogd, wordt je gevraagd om TwitWipe toegang te geven tot je Twitter-account. Klik hiervoor op ‘App authoriseren’.

Stap 4: Alle tweets verwijderen met TwitWipe
Je bent nu klaar om al je tweets te verwijderen via TwitWipe. Zorg wel dat je hier zeker van bent want als je dit doet zijn je tweets definitief weg. Het kan even duren voordat alle tweets zijn verdwenen. Om al je tweets te verwijderen klik je op ‘Start Wiping’.