27-02-2015 / Martijn Baten

Facebook Ads Manager App

Deze week maakte Facebook bekend dat er meer dan 2 miljoen actieve adverteerders zijn op het online sociale netwerk. Om het starten en managen van Facebook advertentiecampagnes te vergemakkelijken introduceert Facebook de Ads Manager App voor iOS. Hiermee hebben marketeers onderweg altijd toegang tot hun advertenties, statistieken en de mogelijkheid om een nieuwe advertentiecampagne te maken.

Beheer Facebook advertentiecampagnes met de Ads Manager iPhone app

Eerder introduceerde Facebook een mobiele site voor adverteerders die inmiddels door 800.000 adverteerders maandelijks wordt gebruikt. Om het managen van advertentiecampagnes voor iPhone-gebruikers te vergemakkelijken introduceert Facebook de Ads Manager app. De volgende activiteiten zijn mogelijk met d de Facebook Ads Manager app:

  • Prestaties van advertentiecampagnes volgen;
  • Bestaande advertenties aanpassen;
  • Advertentiebudget en planning aanpassen;
  • Medlingen ontvangen;
  • Nieuwe Facebook advertenties aanmaken.

 

Facebook Ads Manager app

Op dit moment is de Facebook Ads Manager app alleen beschikbaar voor iOS en in de Verenigde Staten. Facebook ontwikkelt binnenkort ook een Ads Manager app voor Android die later dit jaar wordt gelanceerd. In de komende weken zal de iOS-applicatie wereldwijd beschikbaar worden.