14-02-2014 / Martijn Baten

Facebook bedrijfspagina

Facebook bedrijfspagina’s tonen per 20 februari welke beheerder een statusupdate heeft geplaatst op de Facebook bedrijfspagina aan de beheerders. Doordat veel bedrijfspagina’s worden de beheerd door meerdere beheerders komt Facebook met deze nieuwe functie om meer overzicht te bieden. Voor paginabeheerders die het overzicht willen houden, komt Facebook met deze nieuwe functie.

Beheerders zien wie updates op een Facebook bedrijfspagina plaatst

Statusupdates geplaatst vanaf de bedrijfspagina tonen de naam van de persoon die de update heeft geplaatst onder de naam van de bedrijfspagina, naast de tekst ‘Geplaatst door’. Ook bij ingeplande updates in het ‘Activiteitenlogboek’ van de bedrijfspagina wordt de naam van de beheerder vermeld. Naast de vermelding van de naam van een beheerder bij de geplaatste statusupdates, wordt ook bij het reageren op reacties van fans de naam van de beheerder vermeld die de reactie heeft geplaatst, naast de tekst ‘Op gereageerd door’. Alleen de mensen die als beheerder zijn aangesteld op de pagina kunnen deze informatie zien.

Bekijk wie een bericht op een Facebook bedrijfspagina heeft geplaatst

Facebook rolt de functie vanaf 20 februari geleidelijk uit over alle Facebook bedrijfspagina’s. De namen van beheerders worden alleen getoond bij updates die op of na 18 februari zijn geplaatst.

Afbeelding: goiabarea / Flickr / Creative Commons