14-12-2012 / Martijn Baten

Bekijk je eigen jaar in vogelvlucht op Facebook

Facebook zet de belangrijkste gebeurtenissen, die je op Facebook gedeeld hebt, van het afgelopen jaar op een rij in een gepersonaliseerd jaaroverzicht. Het overzicht bestaat uit twintig updates die in 2012 zijn gedeeld op Facebook. De belangrijkste gebeurtenissen bestaan uit levensgebeurtenissen, berichten die je hebt uitgelicht op je tijdlijn, populaire berichten waarin je bent getagd en populaire berichten die je hebt gedeeld.

Jouw eigen Facebook jaaroverzicht maken en bekijken

Om je eigen Facebook jaaroverzicht te maken, ga je in de browser naar¬†facebook.com/yearinreview. Zorg ervoor dat je bent ingelogd bij Facebook. Op de pagina die verschijnt kun je beginnen met het bekijken van het voor jouw samengestelde overzicht met 20 belangrijkste¬†gebeurtenissen. Ook wordt op de pagina getoond met welke vrienden je in 2012 een verbinding hebt gelegd op Facebook, evenals van welke bedrijfspagina’s je een fan bent geworden.

Bekijk je eigen Facebook jaaroverzicht

Je kunt anderen attenderen op je Facebook jaaroverzicht door deze te delen binnen Facebook. Delen kan door bovenaan het jaaroverzicht op ‘Delen’ te klikken. Er opent zich dan een venster waarmee je een statusupdate kunt plaatsen. Hiermee zien anderen je jaaroverzicht in hun nieuwsoverzicht.

Deel je eigen Facebook jaaroverzicht