01-01-2018 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft de chatmogelijkheden van LinkedIn messaging uitgebreid. Groepen met professionals kunnen vanaf nu eenvoudig in een gesprek worden betrokken aan de hand van een bericht. Dit artikel licht de nieuwe functie voor chatmogelijkheden voor groepen op LinkedIn toe.

Chatmogelijkheden voor groepen op LinkedIn

Professionals met gedeelde interesses kunnen zich op LinkedIn verenigen in groepen. De mogelijkheden tot interactie met anderen is hier wel anders dan via de LinkedIn berichtenfunctie. Om in afgeschermde omgeving in contact te staan met groepsleden, biedt LinkedIn nu de mogelijkheid aan om te chatten met groepen op LinkedIn. Een gebruiker kan eenvoudig een bericht ingeven en vervolgens verschillende personen toevoegen aan het gesprek. De functie is niet alleen handig voor collega’s, partijen waar mee samen wordt gewerkt maar mogelijk ook voor de velen alumni die zich verenigen op LinkedIn. De onderstaande video licht de werking van de functie verder toe:

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.