29-12-2014 / Ayman van Bregt

De 10 beste LinkedIn bedrijfspagina's van 2014LinkedIn heeft aan gebruikers gevraagd welke LinkedIn bedrijfspagina’s zij het beste vonden in het afgelopen jaar. Op basis van de reacties is een lijst met de tien beste LinkedIn bedrijfspagina’s (LinkedIn Company Pages) tot stand gekomen. Een toelichting op de top 10 over de reden waarom deze tien bedrijfspagina’s in de lijst zijn opgenomen, is te vinden in de presentatie onderaan dit artikel. Daarnaast is er ook gekeken naar de hoeveelheid stemmen. De ‘beste’ bedrijfspagina’s zijn daarom ook wel ‘meest populaire’ volgens gebruikers.

De beste 10 LinkedIn bedrijfspagina’s van 2014

De beste 10 LinkedIn bedrijfspagina’s benutten de mogelijkheden van een bedrijfspagina optimaal om hiermee effectief en inspirerend doelgroepen te bereiken. Een kijkje op deze bedrijfspagina’s of het volgen van de pagina’s op LinkedIn kan je daarom helpen zelf meer uit LinkedIn te halen. Hieronder zijn de tien beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2014 op een rij gezet:

  1. Dell;
  2. Evernote;
  3. Hootsuite;
  4. L’Oreal;
  5. Luxottica;
  6. Marketo;
  7. The Nature Conservancy;
  8. Procter & Gamble;
  9. Tesla;
  10. Wells Fargo.

In de onderstaande LinkedIn-Slideshare presentatie is een toelichting te zien waarom de bovenstaande LinkedIn bedrijfspagina’s de top 10 beste LinkedIn bedrijfspagina zijn geworden:

De mogelijkheden van een LinkedIn bedrijfspagina optimaal benutten

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendDe praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en optimaal te gebruiken. LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.

Bekijk de Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina in onze webshop.