20-05-2012 / Ayman van Bregt

Deze week lanceerde Twitter de nieuwe dienst ‘Best of Twitter’. Hiermee ontvang je wekelijks per e-mail een update met tweets en verhalen (stories) van mensen die je op Twitter. Deze dienst sluit aan bij de verbeterde Discover-tab waarmee Twitter meer berichten bij gebruikers wil brengen die interessant en relevant zijn. Met ‘Best of Twitter’ krijg je een samenvatting van de meest relevante en interessante tweets. De ‘stories’ die je ontvangt, kunnen afkomstig zijn van andere mensen die je nog niet volgt, maar die wel interessant gevonden worden door de mensen die je zelf volgt. Dit is een manier om nieuwe en interessante mensen te ontdekken op Twitter. Met één klik kun je vanuit de e-mail naar de tweet of story gaan en deze delen of zelf op reageren.

Wekelijkse Twitter e-mail update uitzetten

Mocht je de updates van Twitter niet meer willen ontvangen dan kun je aan de hand van onderstaande stappen de e-mails uitschakelen.

1: Twitter settings
Log in op Twitter met je login-gegevens en ga naar settings (rechts bovenin) onder je account.

2: Notificaties
Bij de settings klik je op notificaties alwaar je alle updates die Twitter je stuurt kunt beheren.

3: Wekelijkse e-mail update uitschakelen
Onder updates kun je ‘A weekly digest of Stories & Tweets from my network’ uitschakelen door deze uit te vinken en daarna de wijzigingen op te slaan (save changes)