30-09-2012 / Ayman van Bregt

Twitter heeft deze week de ‘People you may know-functie‘ uitgebreid met wekelijkse e-mailberichten. In deze e-mailberichten, worden suggesties gedaan voor mensen die je kunt volgen op Twitter. Deze functionaliteit is vergelijkbaar met wat Facebook en LinkedIn ook aanbieden. De suggesties worden gedaan op basis van het netwerk van de mensen die je volgt of eventuele adresboeken die je hebt ge├»mporteerd (vaak bij het aanmaken van je Twitter-account). De e-mailberichten die Twitter verstuurt, bevatten een knop waarmee je de gesuggereerde personen direct kunt volgen.

E-mail melding van ‘People You May Know’ en andere Twitter-updates uitzetten

Het kan gebeuren dat je niet zit te wachten op de e-mails van ‘People you may know’ en andere e-mailberichten van Twitter. Zeker wanneer je meerdere accounts beheert, kan de hoeveelheid e-mailberichten als onprettig worden ervaren. Je kunt de hoeveelheid e-mailberichten die je van Twitter ontvangt beheren en aanpassen door de stappen hieronder te volgen:

1: Log in op Twitter.com met je accountgegevens

2: Ga naar de instellingen (settings) van je Twitter-account

3: Kies links in het menu voor ‘E-mail notifications‘, onderaan zie je onderstaand overzicht wat je kunt aan- en uitzetten. Klik op ‘save changes’ nadat je alles hebt aangepast en je zult geen mails meer ontvangen van wat je hebt uitgevinkt.