10-02-2012 / Martijn Baten

Maak de beheerders van je Facebook bedrijfspagina zichtbaar

Een Facebook bedrijfspagina heeft vaak één of meerdere beheerders. Deze beheerder(s) zijn voor de fans van je pagina standaard niet zichtbaar. Vanuit het oogpunt van ‘personal branding’ is het interessant om de beheerder(s) van je pagina zichtbaar te maken op je pagina. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid tot profilering van de beheerders op een bedrijfspagina en krijgt de bedrijfspagina een menselijk ‘gezicht’. In dit artikel leggen wordt uitgelegd hoe je de beheerder(s) van je bedrijfspagina zichtbaar kunt maken.

Stap 1 – Ga naar je bedrijfspagina op Facebook

Ga in je webbrowser naar de bedrijfspagina op Facebook waarvan je de beheerder bent. Hier zullen later ook de beheerder(s) van je pagina zichtbaar worden.

Stap 2 – Ga naar ‘Pagina bewerken’

Kies rechts bovenaan je bedrijfspagina voor ‘Pagina bewerken’. Je wordt doorgestuurd naar de functie waarmee je de instellingen van je bedrijfspagina kunt beheren.

Kies voor 'Pagina bewerken' op je Facebook bedrijfspagina

Stap 3 – Ga naar ‘Uitgelicht’

Op de pagina die verschijnt kies je links in het menu voor het tabblad ‘Uitgelicht’. Een nieuwe pagina verschijnt.

Stap 4 – Uitgelichte pagina-eigenaren toevoegen

Op de pagina die verschijnt vind je het onderdeel ‘Pagina-eigenaren’. Door op de knop ‘Uitgelichte pagina-eigenaren toevoegen’ te klikken opent zich een venster met de beheerders van je bedrijfspagina.

Selecteer de beheerders die je zichtbaar wil maken op je pagina en klik op ‘Opslaan’. De beheerders zijn nu zichtbaar in het linkermenu van je Facebook bedrijfspagina.