Geblokkeerde Twitter accounts delen met andere Twitter gebruikers

Geblokkeerde Twitter accounts delen met andere Twitter gebruikersTwitter biedt de mogelijkheid om accounts te groeperen en categoriseren met Twitter lijsten. Vanaf begin juni is het mogelijk om lijsten te maken met geblokkeerde Twitter accounts om te delen met andere gebruikers. Hiermee kunnen gebruikers elkaar helpen om te attenderen op accounts die als vervelend of irritant ervaren wordt.
In dit artikel staan de mogelijkheden op een rij van het delen van geblokkeerde Twitter accounts.

Geblokkeerde Twitter accounts delen met andere Twitter gebruikers

Ondanks dat Twitter graag Twitter gebruikers wil stimuleren om anderen te volgen zijn er ook Twitter volgers waar je last van kunt ervaren. Met het delen van geblokkeerde Twitter accounts in lijsten maakt Twitter het mogelijk om gebruikers elkaar te helpen. Anders ben je als Twitter gebruiker genoodzaakt om andere Twitter gebruikers één voor één te blokkeren. Om geblokkeerde Twitter accounts te delen middels de import en export-functie zijn de volgende stappen benodigd:

  • Ga naar de geblokkeerde Twitter-accounts op Twitter en klik op ‘advanced options’ om vervolgens te kiezen voor ‘export your list’ of ‘import a list’;
  • Afhankelijk van de keuze die je hebt gemaakt volg je de stappen die Twitter vraagt om te doorlopen.

 

In het helpcentrum van Twitter staat de functie om geblokkeerde Twitter accounts te delen verder toegelicht.