20-03-2017 / Ayman van Bregt

Een goede profielfoto op LinkedIn is belangrijk om een professionele indruk van jezelf te geven. De hoge impact van profielfoto’s op LinkedIn zijn in diverse artikelen eerder behandeld. De mobiele LinkedIn app krijgt nu nieuwe functies voor profielfoto’s zoals fotofilters waarmee gebruikers eenvoudig zelf een goede profielfoto kunnen maken. Dit artikel zet de mogelijkheden van fotofilters in de mobiele LinkedIn app op een rij.

Introductie van fotofilters in mobiele LinkedIn app

Het belang van een goede LinkedIn profielfoto blijkt uit onderzoek van LinkedIn. Het hebben van een profielfoto leidt tot 21 keer meer profielbezoeken en 9 keer meer uitnodigingen om het relatienetwerk uit te breiden. Om het plaatsen van een profielfoto te vergemakkelijken zijn er zes fotofilters beschikbaar en is het mogelijk om diverse aanpassingen te doen aan de foto’s. Aanpassingen die gedaan kunnen worden zijn bijvoorbeeld, de verzadiging, contrast en lichtsterkte van de foto.

De werking en mogelijkheden van fotofilters in de mobiele LinkedIn app wordt gedemonstreerd in onderstaande YouTube-video:

Het belang van een duidelijke profielfoto op LinkedIn en praktische tips waaraan een goede profielfoto moet voldoen, is op een rij gezet in de onderstaande LinkedIn infographic:

Introductie van fotofilters in mobiele LinkedIn app

 

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.