08-12-2014 / Ayman van Bregt

LinkedIn Decision Boards helpen bij studiekeuzeLinkedIn helpt professionals en aankomende professionals in toenemende mate bij de oriƫntatie naar een nieuwe studie of opleiding.
Het LinkedIn Decision board helpt om voorkeuren voor een opleiding of opleidingsinstituut te verzamelen en feedback te krijgen van voor jou relevante personen. In dit artikel staan de mogelijkheden van het LinkedIn Decision Board op een rij.

LinkedIn Decision Board helpt bij studiekeuze

Met alle data die LinkedIn heeft is het een waardevolle plek om tot goede inzichten te komen voor een passende opleiding. Een opleiding die bij je toekomst past in relatie tot een bedrijf waar je in de toekomst graag zou willen werken, welke opleidingsinstituten uitblinken en welke opleidingen passen bij de vaardigheden die je wilt ontwikkelen.
LinkedIn heeft alle informatie omtrent bedrijven, opleidingen en vaardigheden in haar databases dankzij de profielen van honderden miljoenen professionals.

Het LinkedIn Decision Board maakt het mogelijk om een overzicht te creƫren van de vaardigheden die je wilt ontwikkelen, de opleidingsinstituten te vinden die hierbij passen en te bekijken wat de score van deze opleidingsinstituten zijn.
Het is mogelijk om het LinkedIn Board te delen met mensen die je wilt betrekken om advies te krijgen van deze personen. Ook is het mogelijk om door de informatie op het LinkedIn Decision Board al in contact te komen met toekomstige studiegenoten.

Hieronder is een overzicht te vinden van de informatie die LinkedIn gebruikt in het LinkedIn Decision Board:

 

Start nu je eigen LinkedIn Decision Board via deze link.