16-12-2013 / Ayman van Bregt

 

Nieuw uiterlijk voor de LinkedIn InboxLinkedIn heeft een nieuw uiterlijk geïntroduceerd voor de LinkedIn Inbox. De inbox op LinkedIn is een belangrijk onderdeel van het online sociale netwerk voor professionals omdat met behulp van deze functie nieuwe relaties gelegd worden en conversaties worden gestart. In dit artikel een overzicht van het nieuwe uiterlijk voor de LinkedIn inbox.

Nieuw uiterlijk voor de LinkedIn inbox

Het nieuwe uiterlijk voor de LinkedIn inbox moet het makkelijker maken voor LinkedIn gebruikers om relaties op LinkedIn te onderhouden en nieuwe relaties op te bouwen. Het nieuwe uiterlijk bevat de volgende veranderingen:

  • Een strakker ontwerp (minimalistisch opgezet) met grotere afbeeldingen waardoor er een beter overzicht geboden wordt van lopende discussies en gesprekken;
  • Aan de linkerkant van de pagina is een duidelijke navigatie waarmee alle handelingen die verricht moeten worden snel en gemakkelijk teruggevonden kunnen worden;
  • Er is een voorbeeldweergave van ieder bericht wanneer er door de inbox heen geklikt wordt. Op deze manier is het makkelijker om sneller een overzicht te krijgen van de urgente berichten.

 

Dit jaar nog zal de nieuwe inbox beschikbaar zijn voor Engelstalige LinkedIn-gebruikers. Begin 2014 zal stap voor stap de nieuwe inbox beschikbaar worden gesteld voor alle LinkedIn gebruikers. De onderstaande afbeelding geeft inzicht in het uiterlijk van de nieuwe LinkedIn inbox.

Nieuw uiterlijk voor de LinkedIn Inbox