07-08-2017 / Ayman van Bregt

LinkedIn is wereldwijd het grootste online netwerk voor professionals, waardoor zakelijke reizigers ook frequent tijdens het reizen gebruik maken van LinkedIn. Met LinkedIn Lite wordt een lichte versie van het platform aangeboden voor minder dataverbruik. In dit artikel worden de mogelijkheden van LinkedIn Lite toegelicht.

LinkedIn Lite voor slim mobiel gebruik op reis

Afgelopen week werd LinkedIn Lite ie├»ntroduceerd voor meer dan 60 verschillende landen. De toegang tot LinkedIn is met deze versie sneller en eenvoudiger doordat de functies zo zijn opgebouwd dat ze sneller kunnen laden en lichter zijn qua MB’s. Dit helpt dus zakelijke reizigers om MB’s te besparen bij een bundel tijdens het reizen. LinkedIn Lite is beschikbaar als mobiele website en tevens als Android app en laadt vijf keer sneller via de mobiele website. De Android app heeft een omvang van minder dan 1 GB en vermindert het dataverbruik tot 80%. In regio’s met slechter bereik helpt dit LinkedIn gebruikers om toch de functionaliteiten snel en eenvoudig te kunnen gebruiken. LinkedIn gebruikers met een premium abonnement kunnen via LinkedIn Lite geen gebruik maken van de meeste premium functionaliteiten.

LinkedIn Lite is beschikbaar in de volgende landen:

Beschikbaarheid landen Linkedi Lite

Een uitgebreide toelichting en meer achtergrondinformatie over LinkedIn Lite is te vinden in het LinkedIn helpcentrum.

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.