11-12-2017 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft een nieuwe functie geïntroduceerd om gebruikers te attenderen op populaire vaardigheden. Door middel van meldingen worden LinkedIn gebruikers geïnformeerd over vaardigheden die opkomend zijn bij professionals met een vergelijkbaar profiel. Dit artikel licht de toevoeging aan LinkedIn notificaties voor nieuwe vaardigheden verder toe.

LinkedIn notificaties voor nieuwe vaardigheden

Zo’n 65% van de kinderen die nu naar de basisschool gaan, zullen in de toekomst werkzaam zijn in een beroep wat nog niet bestaat. De relevantie om op continue basis vaardigheden te ontwikkelen, is de basis om de nieuwe LinkedIn notificaties te introduceren. Nieuwe vaardigheden helpen professionals om voorbereid te zijn om veranderingen in de toekomst en kansen te creëren.

De LinkedIn notificaties voor nieuwe vaardigheden geven maandelijks gebruikers inzicht in relevante opkomende vaardigheden bij andere LinkedIn gebruikers met dezelfde functietitel. Mocht een gebruiker al over de vaardigheid beschikken, dan kan deze eenvoudig worden toegevoegd aan het eigen LinkedIn profiel. Recruiters zoeken vaak specifiek naar vaardigheden en LinkedIn onderzoek laat zien dat gebruikers met vijf of meer vaardigheden tot 27 keer meer gevonden worden in zoekopdrachten van recruiters. Bij een ‘voorgestelde’ vaardigheid kan een gebruiker meer inzicht krijgen door er op te klikken. Vervolgens zal LinkedIn gebruikers inzicht geven in welke organisaties met name personen met deze vaardigheden zoeken en is het mogelijk om met een cursus van LinkedIn Learning de vaardigheid te ontwikkelen of verder aan te scherpen. Onderstaande afbeelding geeft meer inzicht in de werking van de nieuwe functie:

LinkedIn notificaties voor nieuwe vaardigheden

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.