22-09-2014 / Ayman van Bregt

Sales navigator beschikbaar via LinkedIn mobiel Eind augustus introduceerde LinkedIn de LinkedIn Sales Navigator om het genereren van business via het online sociale netwerk voor professionals te vergemakkelijken. Via mobiel is de LinkedIn Sales Navigator nu ook beschikbaar. In dit artikel staan de mogelijkheden van de Sales Navigator via LinkedIn mobiel op een rij.

Sales navigator beschikbaar via LinkedIn mobiel

Het gebruik van mobiel is steeds belangrijker voor LinkedIn. Uit een LinkedIn-blogpost blijkt dat 45% van de 313 miljoen gebruikers met name LinkedIn via mobiel gebruikt.
De Sales Navigator iPhone app op mobiel biedt de volgende functies:

 • Real-time Updates
  De Sales Navigator iPhone app maakt het mogelijk om op de hoogte te blijven van wat er in het netwerk op LinkedIn speelt. Via LinkedIn mobiel krijg je inzicht in het laatste nieuws, wijzigingen van functies en banen van relaties, nieuws gedeeld door je netwerk en uiteraard informatie over prospects en klanten overal waar je maar bent.
 • TeamLink
  TeamLink maakt het mogelijk wie binnen het eigen team een netwerk heeft bij de potentiële klant waar je naar toe onderweg bent.
 • Saved accounts and leads
  Via de mobiele app krijg je inzicht in het laatste nieuws, wijzigingen van functies en banen van relaties, nieuws gedeeld door je netwerk en uiteraard informatie over prospects en klanten overal waar je maar bent.

 

Integratie Salesforce in Sales Navigator voor LinkedIn mobiel

LinkedIn geeft aan dat veel Sales Navigator gebruikers ook gebruik maken van Salesforce. Voor Salesforce gebruikers is er daarom een integratie met Sales Navigator (ook via LinkedIn mobiel) waardoor de profielen van relaties verrrijkt worden met de volgende gegevens:

 • Notificaties
  Er worden real-time updates gegeven bij het bedrijfsprofiel op relatieniveau voor nieuws, wijzigingen van functies en wanneer relaties iets delen.
 • Aanbevelingen voor leads
  Er worden aanbevelingen gedaan die extra informatie bieden over de belangrijkste prospects.
 • Contact opnemen via InMail
  Het is mogelijk om rechtstreeks vanuit Salesforce via InMail contact op te nemen met LinkedIn gebruikers.

 

Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de integratie van Salesforce met Sales Navigator:

LinkedIn Sales Navigator en Salesforce

Gebruikers van Sales Navigator kunnen de mobiele LinkedIn app downloaden in de Apple App Store.