14-09-2015 / Ayman van Bregt

LinkedIn SlideShare introduceert Clipping-functieLinkedIn Slideshare heeft een nieuwe functie geïntroduceerd om eenvoudiger interessante informatie te verzamelen. Met de Clipping-functie kunnen specifieke slides in een LinkedIn Slideshare presentatie eenvoudig bewaard worden om ze te delen of later terug te kijken. In dit artikel staan de mogelijkheden van de LinkedIn Slideshare Clipping-functie op een rij.

LinkedIn SlideShare introduceert Clipping-functie

Met meer dan 18 miljoen presentaties op LinkedIn Slideshare is er veel informatie te vinden voor professionals. Het kan daarom een uitdaging zijn om op de hoogte te blijven en informatie te vinden die voor jou als professional relevant is.

Het is daarom soms een uitdaging om op de hoogte te blijven en te zijn van alle informatie die voor jou als professional relevant is. Clipping helpt je op LinkedIn Slideshare daarom om eenvoudig interessante informatie uit een slide van een LinkedIn Slideshare presentatie te bewaren en indien gewenst te delen.

LinkedIn Slideshare heeft onderin (links) de presentaties een clipping-knop toegevoegd zoals te zien is in de onderstaande afbeelding:

LinkedIn Slideshare ClippingAlle slides die met de ‘Clip slide’ knop zijn bewaard zijn terug te vinden op het Clipboard waar je deze eenvoudig kunt organiseren en delen. Op het blog van LinkedIn Slideshare zijn diverse voorbeelden van de Clipping-functie te vinden.