06-04-2015 / Ayman van Bregt

Veiligheid op LinkedIn specifiek onderdeel op de LinkedIn websiteLinkedIn gaat het thema veiligheid meer aandacht geven middels een specifiek gedeelte op de LinkedIn website. Met de informatie wil LinkedIn haar gebruikers beter voorlichten over op welke manier LinkedIn omgaat met veiligheid en wat dit betekent voor gebruikers. In dit artikel staan de mogelijkheden van de pagina over LinkedIn veiligheid op een rij.

LinkedIn veiligheid krijgt meer aandacht op de LinkedIn website

Op de website geeft LinkedIn voorlichting over uiteenlopende onderwerpen. Er is informatie te vinden over het beschermen van het LinkedIn account als gebruiker met een wachtwoord, de opslag van data en informatie en de encryptie van deze gegevens. Daarnaast is er ook informatie te vinden over de veiligheid en beveiliging van applicaties, fysieke beveiliging en de beveiliging van het netwerk.

De pagina is de basis van het informeren van gebruikers in de toekomst geeft LinkedIn in een blogpost aan. Via de pagina over LinkedIn veiligheid zal in de toekomst ook voorlichting voor gebruikers zijn, ondersteunt met whitepapers die diepgaande informatie geven over hoe LinkedIn met data omgaat en hoe in de dienstverlening wordt omgegaan met beveiliging.

De LinkedIn veiligheid heeft continue aandacht van tal van LinkedIn medewerkers om zo een veilige zakelijke omgeving te garanderen voor haar gebruikers. Alle informatie over de LinkedIn veiligheid is te vinden op security.linkedin.com.