03-11-2011 / Stefan Mooren

Op LinkedIn is het belangrijk om het beste van jezelf te laten zien. Je kunt dit makkelijker maken door jezelf te profileren als een merk. Wat zijn je belangrijkste waarden en waarom ben je authentiek en het beste in wat je doet? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die je jezelf kunt stellen. LinkedIn heeft in samenwerking met het Brand You Expertpanel een leuk online vragenformulier gemaakt waarmee je op een ludieke manier kunt bekijken hoe het ervoor staat met jouw persoonlijke merk. Verder krijg je enkele tips over hoe je jezelf sterker kunt profileren.

Probeer het zelf!

Het uitproberen is heel simpel: Ga naar http://www.brandyousurvey.com/ en begin met het invullen van je naam en het beantwoorden van de vragen. Nadat je de vragen hebt ingevuld, krijg je een profielschets voorgeschoteld waarbij je wordt vergeleken met wereldmerken.

NSMA Ebooks

Het is vooral een leuke vragenlijst waarmee LinkedIn mensen wil motiveren om zich beter te profileren op LinkedIn. Wil jij ook van jezelf een merk maken op LinkedIn? Bekijk dan eens deze ebooks voor extra handvatten.