09-10-2017 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft een nieuwe functie geïntroduceerd om gebruikers te helpen bij het ontdekken van nieuwe inspiratie op het online sociale netwerk voor professionals. De zogenoemde LinkedIn Follow Hub doet suggesties om interessante bedrijven, personen en publicaties te volgen. In dit artikel worden de mogelijkheden van de LinkedIn Follow Hub verder toegelicht.

Nieuwe inspiratie ontdekken met de LinkedIn Follow Hub

De LinkedIn Follow Hub is een verzamelplek voor gebruikers die inzicht willen krijgen wie het eigen LinkedIn profiel volgt en welke andere bedrijven, personen en publicaties mogelijk relevant zijn om te volgen. De LinkedIn Follow Hub is geïntroduceerd om gebruikers laagdrempelig inzicht te bieden in interessante content van bedrijven, personen en publicaties. Daarnaast kunnen de eigen volgers en personen die gevolgd worden overzichtelijk worden geraadpleegd en beheerd.

Naast dat de LinkedIn Follow Hub dus voor nieuwe inspiratie zorgt, biedt de nieuwe functie de mogelijkheid om de connecties en LinkedIn bedrijfspagina’s te volgen of ontvolgen. Het ontvolgen zorgt ervoor dat de content van deze persoon of bedrijf niet meer in de tijdlijn worden getoond terwijl de connectie blijft bestaan. De LinkedIn Follow Hub is voor LinkedIn gebruikers hier beschikbaar. Tevens is de functie voor gebruikers beschikbaar in de tijdlijn door voor de menu-optie ‘Improve my feed’ te kiezen. Deze optie is ook beschikbaar in het Instellingen-menu voor desktop- en mobiele gebruikers.

De onderstaande afbeelding van LinkedIn laat de werking van de LinkedIn Follow Hub zien:

Nieuwe inspiratie ontdekken met de LinkedIn Follow Hub

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.