07-12-2015 / Ayman van Bregt

Nieuwe mobiele LinkedIn app geintroduceerd

LinkedIn heeft een nieuwe versie van de mobiele app geïntroduceerd. De vernieuwde mobiele LinkedIn app zorgt voor een eenvoudiger gebruik van alle functies op LinkedIn. In dit artikel staan de mogelijkheden van de nieuwe mobiele LinkedIn app op een rij.

Nieuwe mobiele LinkedIn app geïntroduceerd

De vernieuwde mobiele LinkedIn app maakt het simpeler om nieuwe relaties te vinden en deze uit te nodigen. Daarnaast kunnen gebruikers op de hoogte te blijven van interessant nieuws uit het eigen netwerk. De vernieuwde mobiele LinkedIn app bestaat uit vijf onderdelen: het nieuwsoverzicht, mijn profiel, mijn netwerk, berichten en zoeken. Per onderdeel zijn dit de belangrijkste aanpassingen:

 • Nieuwsoverzicht (home)
  Het nieuwsoverzicht (Home) biedt een overzicht met alle berichten vanuit je netwerk die voor jou relevant zijn. LinkedIn bepaalt dit door te vragen welke content voor jou interessant is en het is ook mogelijk om minder interessante content te ‘ontvolgen’.
 • Mijn profiel
  Mijn Profiel is gericht op het zichtbaar maken van jezelf als professioneel merk. Hier kun je zien wie je profiel heeft bekeken en wie er reageert op jouw posts. Ook kun je hier eenvoudig je LinkedIn profiel updaten, zonder daarvoor naar LinkedIn.com te moeten.
 • Mijn netwerk
  Mijn Netwerk is je dagelijkse bron van informatie over wat er in je professionele netwerk van LinkedIn relaties gebeurt. Je krijgt tevens suggesties van mensen die je misschien kent en ziet de nieuwswaardigheden uit je netwerk (jubilea, verjaardagen et cetera).
 • Berichten
  De berichten-functie in de mobiele LinkedIn app maakt het mogelijk om snel informatie onderweg uit te wisselen met het LinkedIn netwerk.
 • Zoeken
  De zoekfunctie via de vernieuwde mobiele LinkedIn app is sneller en slimmer gemaakt. Het is erg eenvoudig om via de zoekfunctie snel dmensen, banen en groepen te vinden die je zoekt.

De nieuwe mobiele LinkedIn app is beschikbaar voor zowel iPhone en Android. In de onderstaande LinkedIn Slideshare-presentatie staan de functies van de vernieuwde mobiele LinkedIn app nog eens uitgelegd: