01-11-2019 / Ayman van Bregt

LinkedIn komt met nieuwe mogelijkheden om eenvoudiger en sneller op de hoogte te zijn van actualiteiten. Met behulp van een nieuwe functie kunnen gebruikers gemakkelijker het nieuws op LinkedIn volgen en worden ze, indien gewenst, actief geïnformeerd. In dit artikel staan de nieuwe mogelijkheden om nieuws op LinkedIn te volgen op een rij.

Nieuwe mogelijkheden om nieuws op LinkedIn te volgen

Veel professionals zijn gebaat bij het laatste nieuws om in het dagelijks werk goed te opereren. De drukte onder professionals maakt het vaak lastig om goed geïnformeerd te blijven. Medewerkers van LinkedIn publiceren om tijd te besparen een overzicht van relevant nieuws, trends en carrièretips onder de noemer ‘Daily Rundown’. Gebruikers kunnen op basis van het nieuws in de daily rundown de dag goed starten. Tevens kunnen gebruikers snel reageren op het nieuws op LinkedIn in de Daily Rundown om zo de eigen kennis te delen en zichtbaarheid te vergroten.

Gebruikers die het nieuws op LinkedIn actiever willen volgen kunnen meldingen inschakelen via de mobiele LinkedIn app door de ‘news setting’ onder het menu ‘communication’ te activeren. De functie is per direct beschikbaar voor LinkedIn gebruikers uit Nederland en diverse andere landen.

Naast de daily rundown is er een nieuwe functie om geïnformeerd te blijven over hoe het nieuws zich verder ontwikkeld gedurende de dag. ‘Today’s News and Views’ geeft LinkedIn gebruikers inzicht in lopende actualiteiten en belangrijke inzichten van andere gebruikers. De functie kan worden vergeleken met de trending topics van Twitter. De functie Today’s News and Views is in de onderstaande afbeelding weergegeven:

LinkedIn News

Mobiele gebruikers kunnen de actualiteiten bekijken door op de zoekbalk te tappen. Vervolgens worden de meest recente nieuwsberichten en inzichten weergegeven.

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.


De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.