25-10-2017 / Ayman van Bregt

Begin dit jaar scherpte Twitter de veiligheidsmaatregelen op het platform verder aan. De verschillende maatregelen die toen zijn doorgevoerd, worden nu door Twitter uitgebreid om een veiligere omgeving voor gebruikers te creëren. In dit artikel worden de nieuwe stappen om de Twitter veiligheid te verbeteren verder toegelicht.

Nieuwe stappen om de Twitter veiligheid te verbeteren

Middels onderstaande tweet en daaropvolgende berichten van Twitter-oprichter Jack Dorsey werden de nieuwe stappen voor betere Twitter veiligheid vorige week aangekondigd:

Twitter wil zich inzetten op een transparante manier aan het stapsgewijs verbeteren van de veiligheid op Twitter voor gebruikers. Twitter wil daarom regelmatig en frequenter communiceren over de verschillende verbeteringen en aanpassingen die worden doorgevoerd met als doel een veiliger Twitter. Het onderstaande overzicht geeft inzicht in de nieuwe stappen die bij moeten dragen aan het vergroten van de Twitter veiligheid:

Nieuwe stappen Twitter veiligheid

Gebruikers die graag op de hoogte willen blijven van de nieuwe stappen kunnen het Twitter-account @TwitterSafety volgen. Dit is het belangrijkste communicatiekanaal waarmee de verbeteringen aan de Twitter veiligheid worden gedeeld.

 

Meer leren over Twitter en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.