04-03-2019 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft de functies van LinkedIn Jobs uitgebreid. Met de nieuwe functies kunnen LinkedIn gebruikers sneller nieuwe vacatures ontdekken. In dit artikel worden de nieuwe mogelijkheden om nieuwe vacatures op LinkedIn sneller te ontdekken toegelicht.

Nieuwe vacatures op LinkedIn sneller ontdekken

Met meer dan 100 miljoen sollicitaties op LinkedIn, is LinkedIn Jobs een belangrijke functie voor gebruikers. Met het toevoegen van nieuwe mogelijkheden wil LinkedIn werkzoekende gebruikers helpen om snel te reageren op nieuwe vacatures om een grotere kans in het solicitatieproces te hebben. De nieuwe functies helpen om snel nieuwe vacatures te kunnen zien, betere zicht te hebben op de belangrijkste vacature-inzichten en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden via LinkedIn Learning.

Notificaties voor nieuwe vacatures
Zodra een vacature is geplaatst kunnen mobiele LinkedIn gebruikers daar direct een notificatie van ontvangen. Zo kunnen gebruikers binnen enkele minuten reageren zodra een vacature is geplaatst. Deze nieuwe functie kan worden ingesteld via het persoonlijke ‘carrière interesse‘-dashboard.

Belangrijkste vacature-inzichten
LinkedIn gebruikers hebben bij het bekijken van een vacature de behoefte om inzicht te hebben in de gevraagde vaardigheden en specifieke eisen voor een functie. De nieuwe functie geeft direct inzicht in deze elementen zoals weergegeven is in de onderstaande afbeelding:

Belangrijkste inzichten bij een vacatures op LinkedIn

Vaardigheden ontwikkelen met behulp van LinkedIn Learning
Bij het zoeken naar vacatures op LinkedIn geeft het platform een overzicht van bijpassende modules op LinkedIn Learning waarmee gebruikers vaardigheden kunnen verbeteren en ontwikkelen zoals is te zien in de onderstaande afbeelding:

LinkedIn Learning bij vacatures op LinkedIn

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.