10-09-2018 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft de weergave van werkervaringen op LinkedIn vernieuwd. Professionals die meerdere werkervaringen hebben binnen dezelfde organisatie kunnen dit met het nieuwe ontwerp beter weergeven op hun LinkedIn profiel. In dit artikel wordt de nieuwe weergave van werkervaringen op LinkedIn verder toegelicht.

Nieuwe weergave van werkervaringen op LinkedIn

Werkervaringen op LinkedIn zijn van belang om de zichtbaarheid voor gebruikers te vergroten. Gebruikers met meer dan één werkervaring worden tot 29 keer meer bekeken volgens LinkedIn. Het nieuwe ontwerp helpt gebruikers om de werkervaringen op het LinkedIn profiel nog beter uit te lichten indien meerdere functies binnen één organisatie worden vervuld. Werkervaringen op een LinkedIn profiel bij dezelfde organisatie die gekoppeld zijn aan de LinkedIn bedrijfspagina van de desbetreffende organisatie worden automatisch gegroepeerd. Onderstaande afbeelding laat het groeperen van werkervaringen zien:

Nieuw ontwerp voor werkervaringen op het LinkedIn profiel

Het ontwerp wordt stapsgewijs uitgerold over alle LinkedIn gebruikers wereldwijd via zowel desktop als mobiel.

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.