08-05-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie alle specificaties voor Facebook advertenties. Verder behandelden we de kwartaalcijfers van LinkedIn uit het eerste kwartaal en Twitter Connect dat gebruikers helpt te ontdekken. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet eerste kwartaal 2016

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet eerste kwartaal 2016

De LinkedIn omzet is in het eerste kwartaal 2016 gestegen met 35% blijkt uit de gepubliceerde kwartaalcijfers. In dit artikel een overzicht van de omzetcijfers van LinkedIn in het eerste kwartaal van 2016 opgedeeld naar LinkedIn Marketing Solutions, LinkedIn Talent Solutions en Premium Subcriptions.
Lees verder.

 

Twitter Connect helpt andere Twitter gebruikers te ontdekken

Twitter Connect helpt gebruikers te ontdekken

Twitter introduceert een nieuwe functie om het vinden van andere Twitter gebruikers te vereenvoudigen. In dit artikel staan de mogelijkheden van de Twitter Connect-functie op een rij voor mobiele Twitter gebruikers.
Lees verder.

 

Specificaties Facebook advertenties

Alle specificaties voor Facebook advertenties op een rij

Voor tien doelstellingen biedt Facebook verschillende advertentieformaten aan. Dit artikel zet alle specificaties voor de verschillende Facebook advertenties op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Facebook profielfoto wordt nauwelijks bijgewerktFacebook profielfoto wordt nauwelijks bijgewerkt

De Facebook profielfoto is in het geval van twee derde van alle Nederlandse Facebook-profielen minstens een halfjaar niet aangepast. Het Nederlands onderzoeksbureau Multiscope deed onderzoek naar het gebruik van de Facebook profielfoto in Nederland.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.