17-11-2013 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) zes tips om LinkedIn voor ondernemers optimaal te benutten. Verder behandelden we hoe Twitter adverteerders tweets in laat plannen en gaven we 10 tips voor betere Facebook statusupdates. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

10 tips voor betere Facebook statusupdates

10 tips voor betere interactie op Facebook bedrijfspagina'sStatusupdates zijn een belangrijk middel om fans van je bedrijf via Facebook op de hoogte te houden en te betrekken bij je bedrijf. In dit artikel 10 tips om betere Facebook statusupdates te kunnen plaatsen.
Lees verder.

 

Twitter laat adverteerders tweets inplannen

Twitter laat adverteerders tweets inplannenAdverteerders op Twitter die Promoted Tweets inzetten kunnen deze tweets inplannen. Met het inplannen van tweets kunnen adverteerders op gerichter tweets delen en de gewenste doelgroep bereiken. In dit artikel een overzicht van de mogelijkheden van de in te plannen Promoted Tweets en een stappenplan om dit te doen.
Lees verder.

 

6 tips om LinkedIn voor ondernemers optimaal te benutten

LinkedIn voor ondernemers optimaal te benuttenMaak effectief en efficiënt gebruik van LinkedIn als ondernemer. Met deze zes tips om LinkedIn voor ondernemers optimaal te benutten zullen ondernemers meer zichtbaar worden op LinkedIn.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Vijf tips voor een onweerstaanbaar LinkedIn profiel

LinkedIn logoEen LinkedIn profiel hoeft niet alleen een online CV te zijn, maar kan veel meer zijn dan dat alleen. Aan de hand van een infographic gemaakt door Social@Ogilvy worden vijf aandachtspunten gegeven om te werken aan een ‘onweerstaanbaar’ LinkedIn profiel.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendDe praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop nu de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.