17-02-2016 / Ayman van Bregt

Op de hoogte blijven van relevante Twitter volgersTwitter heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee gebruikers eenvoudig op de hoogte kunnen blijven van activiteiten op specifieke Twitter accounts. De nieuwe functie werkt in de reguliere Twitter tijdlijn. In dit artikel staan de mogelijkheden van de nieuwe functie om op de hoogte te blijven van relevante Twitter volgers op een rij.

Op de hoogte blijven van relevante Twitter accounts

Twitter introduceert de functie om Twitter gebruikers de mogelijkheid te bieden om in de hoeveelheid volgers nog op de hoogte te blijven van enkele Twitter volgers die echt interessant zijn om continue van op de hoogte te blijven. De functie om op de hoogte te blijven van relevante Twitter accounts is beschikbaar voor de mobiele Twitter apps voor Android en iPhone.

De functie kan eenvoudig aangezet worden, waarna Twitter de tweets toont van geselecteerde accounts die zijn gepubliceerd in de tijd dat je niet op Twitter aanwezig was.
Deze tweets worden in chronologische weergave getoond. Hierna worden de reguliere tweets getoond in tijdlijn. Door de tijdlijn te verversen verdwijnen de geselecteerde tweets en zie je tweets zoals je dat gewend bent op Twitter.

De onderstaande afbeeldingen laten zien hoe de functie geactiveerd kan worden voor respectievelijk Android en iPhone.Op de hoogte blijven van relevante Twitter accounts - Android

Op de hoogte blijven van relevante Twitter accounts - iPhone