12-07-2011 / Martijn Baten

Het vastleggen van jouw activiteiten op Facebook kun je nu ook doen in de vorm van een tastbaar boek. Met Social Memories, een innovatieve dienst van Deutsche Post DHL, maak je van je Facebook activiteiten een boek. Zeker leuk voor nu, maar natuurlijk ook prachtig voor later.

Het boek wordt samengesteld met behulp van een applicatie op Facebook zelf. Hiermee worden je persoonlijke gegevens van Facebook gehaald. Het boek geeft foto’s weer uit je fotoalbum die je later zelf kan personaliseren. Daarnaast staat het boek ‘bol’ van de infographics over het gebruik van Facebook door jou en je vrienden.

Met de applicatie op Facebook kun aangeven van welke tijdsperiode je een boek wilt maken en kun je vervolgens een voorbeeld van je boek bekijken.
Op basis van het voorbeeld kun je dingen aanpassen waar je maar wilt. Als je tevreden bent, kun je het boek aanschaffen. Voor 19 euro word je eigen Facebook boek gedrukt en bij je thuis afgeleverd. Een originele cadeautip om bijv. ook eens te vragen aan iemand!