21-03-2013 / Stefan Mooren

statusupdate doorsturen - LinkedIn bedrijfspagina naar groepen

Het is mogelijk om statusupdates die via een LinkedIn bedrijfspagina zijn geplaatst door te sturen naar groepen. Voor beheerders van bedrijfspagina’s is dit handig omdat statusupdates op deze manier snel geplaatst kunnen worden in één of meerdere groepen. De mogelijkheid is ook voor volgers van bedrijfspagina’s relevant omdat ze op deze manier interessante statusupdates eenvoudig kunnen delen in groepen. Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe het werkt:

Stap 1 – Kies ‘Share’

Ga naar de statusupdate die je wilt doorsturen en kies ‘Share’ bij de opties die onder het bericht worden getoond.

statusupdate delen - LinkedIn bedrijfspagina

Stap 2 – Vink ‘Post to group(s)’ aan

Vink in het venster dat verschijnt het vakje ‘Post to group(s)’ aan. Er verschijnen invoervelden waarmee de statusupdate doorgestuurd kan worden naar één of meerdere LinkedIn groepen.

kies groepen - LinkedIn bedrijfspagina - statusupdate

Stap 3 – Selecteer de gewenste groep(en) en start een discussie

Selecteer via ‘Group(s)’ de groepen waarnaar je de statusupdate wilt doorsturen door de eerste letters te typen en vervolgens de gewenste groep(en) te kiezen uit de suggesties. Er kunnen meerdere groepen tegelijkertijd worden geselecteerd. Via het invoerveld bij ‘Subject’ kan een titel worden ingevoerd voor het bericht dat in de gekozen groep(en) terecht komt. Tenslotte is het via het invoerveld bij ‘Detail’ mogelijk om extra informatie toe te voegen.

Groep selecteren - delen statusupdate - LinkedIn bedrijfspagina

Stap 4 – Deel de statusupdate

Klik nadat je alles naar wens hebt ingevuld op de knop ‘Share’ om de statusupdate door te sturen naar de geselecteerde groep(en).

share - delen - LinkedIn