08-04-2019 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft een praktische toolkit samengesteld om (aankomende) beheerders van een LinkedIn bedrijfspagina op weg te helpen bij het behalen van de gewenste resultaten. De handige toolkit sluit aan bij de eerder doorgevoerde vernieuwingen aan de LinkedIn bedrijfspagina’s. In dit artikel worden een aantal praktische tips uitgelicht voor het maken van een LinkedIn bedrijfspagina.

Tips voor het maken van LinkedIn bedrijfspagina

De nieuwe generatie LinkedIn bedrijfspagina’s maakt het eenvoudiger voor beheerders om de interactie op te zoeken met gebruikers en een professionele relatie te onderhouden om zo meer waarde voor een bedrijf of organisatie te creëren. Een optimaal ingerichte LinkedIn bedrijfspagina helpt ook om op te vallen bij meer dan 610 miljoen LinkedIn gebruikers die ondertussen kunnen kiezen uit 30 miljoen LinkedIn bedrijfspagina’s.

Het opzetten van een LinkedIn bedrijfspagina bestaat uit 7 stappen. De onderstaande infographic geeft het praktische stappenplan weer:

Tips - LinkedIn bedrijfspagina opzetten in 7 stappen

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.