10-07-2013 / Ayman van Bregt

Twitter synchronisatie van direct messages (dm) op alle platformenTwitter heeft naar haar gebruikers geluisterd en het mogelijk gemaakt dat Twitter Direct Messages (DM) met alle platformen synchroniseren. Met een grootschalige update is het nu op verschillende platformen mogelijk om de Twitter privéberichten te syncen.

Twitter Direct Messages synchronisatie

Vanaf vandaag is het mogelijk om de Twitter privéberichten te synchroniseren tussen de mobiele Twitter applicaties (Android, iPad, iPhone, mobile.twitter.com) en de Twitter applicaties voor Mac en TweetDeck. Concreet betekent dit, dat wanneer je een direct message leest op bijvoorbeeld je iPhone, je in Tweetdeck vervolgens dit privébericht als ‘gelezen’ gemarkeerd ziet staan. Het synchroniseren van Twitter Direct Messages geldt tussen alle platformen die hierboven beschreven staan. Het is nodig om alle Twitter applicaties die je gebruikt bij te werken (update downloaden) om de synchronisatie te laten werken.

Verbeterde zoekresultaten voor Twitter mobiel

Twitter heeft voor Twitter Android, iPhone, iPad en mobile.twitter.com ook het overzicht van zoekresultaten verbeterd. Bij het zoeken naar mensen op Twitter wordt direct uitgebreide informatie van een Twitter-gebruiker getoond zoals de Twitter-bio. Binnen de applicatie is er ook een nieuwe alert-functie die laat zien dat er voor een zoekopdracht nieuwe resultaten zijn. Specifiek voor Twitter voor iPhone is het ook makkelijker gemaakt om te antwoorden op tweets en de suggesties van Twitter om aanbevolen Twitter-accounts te volgen (Accounts to follow). Deze functie bestond al voor Twitter voor Android.

Met deze nieuwe functies is het duidelijk tijd om een update te doen van alle Twitter applicaties met behulp van de onderstaande links: