03-02-2016 / Ayman van Bregt

Introductie nieuwe Twitter.comTwitter introduceert een nieuwe versie van Twitter.com voor mobiel en desktop. De nieuwe versie van Twitter.com maakt het eenvoudiger om op de hoogte te blijven van nieuws zonder ingelogd te zijn. In dit artikel staan de wijzigingen aan Twitter.com op een rij.

Twitter introduceert nieuwe startpagina Twitter.com

Met maandelijks 500 miljoen bezoekers aan Twitter.com is er een grote groep mensen die op de hoogte wil zijn van wat er speelt in de wereld en de directe omgeving. Twitter wil de actualiteiten dichterbij mensen brengen, zonder dat zij hiervoor hoeven in te loggen of in het bezit moeten zijn van een Twitter-account.
Bezoekers van Twitter.com krijgen via mobiel en desktop een tijdlijn die afhankelijk van de locatie gepersonaliseerd is (vergelijkbaar met de gepersonaliseerde tijdlijn van ingelogde Twitter gebruikers).
De onderstaande tweet laat een voorbeeld zien wat mobiele gebruikers die niet zijn ingelogd te zien krijgen.

 


Voor desktop gebruikers biedt de vernieuwde Twitter startpagina dezelfde beleving waarbij direct verschillende actualiteiten bekeken kunnen worden. De nieuwe desktopversie van Twitter.com is al beschikbaar voor bezoekers in Japan en de Verenigde Staten en zal ook binnenkort voor Nederlandse bezoekers beschikbaar zijn. Een voorbeeld van de nieuwe Twitter startpagina voor desktop-gebruikers is hieronder weergegeven:

Nieuwe Twitter.com