07-10-2015 / Ayman van Bregt

Twitter Moments helpt actualiteiten te ontdekkenTwitter heeft een nieuwe functie geïntroduceerd onder de naam Twitter Moments. Twitter Moments brengt de meest relevante en beste berichten van Twitter op het moment dat je Twitter bezoekt. In dit artikel staan de mogelijkheden van Twitter Moments op een rij.

Volg actualiteiten met Twitter Moments

Met dagelijks zo’n 500 miljoen Tweets op Twitter delen gebruikers een grote hoeveelheid aan informatie, ervaringen en inzichten die niet allemaal te volgen zijn. Wereldleiders en bekende personen zoals artiesten, acteurs en sporters delen hun bijzondere momenten op Twitter. Het volgen van deze bijzondere momenten is niet voor elke gebruiker gemakkelijk. Twitter Moments biedt een uitkomst.

Zonder dat je specifiek Twitter-accounts moet volgen biedt Twitter Moments met 1 klik, en een aparte tab in de mobiele Twitter app, een overzicht van de meest opvallende en tweets over de actualiteit op dit moment. Naast de actualiteiten biedt Twitter Moments ook de mogelijkheid om op specifieke onderwerpen verder in te zoomen zoals entertainment en sport.

Twitter Moments is momenteel alleen te gebruiken voor gebruikers in de Verenigde Staten. In de komende weken wordt de functie verder uitgerold. Meer informatie over de mogelijkheden van Twitter Moments en hoe dit werkt via Twitter.com is te lezen in het helpcentrum.