20-06-2018 / Ayman van Bregt

Twitter heeft een nieuwe website gelanceerd voor uitgevers en media. De website genaamd Twitter Media helpt uitgevers om de prestaties op Twitter te optimaliseren. In dit artikel wordt het nieuwe initiatief Twitter Media toegelicht.

Twitter ondersteunt uitgevers en media met Twitter Media

Twitter gebruikers blijven graag op de hoogte van actualiteiten in de wereld. Het is voor Twitter daarom van groot belang om media en uitgevers goed te ondersteunen zodat het aantrekkelijk blijft om nieuws en actualiteiten te blijven delen op het platform. Twitter wil uitgevers betere ondersteunen door hulpmiddelen te geven om content op effectieve wijze te publiceren en hiermee geld te verdienen.

De nieuwe website Twitter Media, stelt uitgevers van content wereldwijd in staat om goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden van Twitter om zo een optimaal resultaat te bereiken. Twitter Media biedt de volgende functies:

  • Actuele informatie over nieuwe functies en producten speciaal gericht op uitgevers en media;
  • Cases en voorbeelden van uitgevers en media op Twitter;
  • Uitgebreide hulp door middel van meest gestelde vragen van uitgevers die dagelijks aan Twitter worden gesteld.

Het nieuwe initiatief Twitter Media is recent live gegaan en de website zal regelmatig met nieuwe informatie en content worden uitgebreid. Via Twitter kunnen uitgevers van content op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via @TwitterMedia.

Meer leren over Twitter en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.