29-06-2016 / Ayman van Bregt

Foto's verrijken met Twitter StickersTwitter heeft een nieuwe functie geïntroduceerd om afbeeldingen en foto’s op Twitter te verrijken. Met Twitter Stickers wordt een extra ‘fun-element’ toegevoegd bij het publiceren van afbeeldingen of foto’s. Dit artikel zet de mogelijkheden van Twitter Stickers op een rij.

Twitter Stickers verrijken foto’s op Twitter

Iedere dag worden er miljoenen foto’s en afbeeldingen gedeeld via Twitter. Twitter introduceert daarom #Stickers om gebruikers meer te laten doen met afbeeldingen.
Bij het publiceren van afbeeldingen en foto’s kan er uit een bibliotheek een keuze gemaakt worden uit verschillende Twitter stickers met emoji-afbeeldingen en andere leuke visuele elementen om een foto of afbeelding te verrijken.
De Twitter Stickers kunnen overal op foto’s en afbeeldingen geplaatst worden en het is mogelijk om meerdere Stickers op dezelfde afbeelding te gebruiken.
Na het publiceren van een afbeelding of foto met een Twitter Sticker is deze eenvoudig te vinden via #Stickers.

De mogelijkheid om Twitter Stickers toe te voegen zal in de komende weken beschikbaar worden via de mobiele Twitter app (Android en iOS).
Meer achtergrondinformatie over de nieuwe Twitter Sticker  is te vinden in het Twitter Helpcentrum en via onderstaande Twitter-video.