14-10-2015 / Ayman van Bregt

Verkrijg meer Twitter volgers met Flutter van SumAll Het verkrijgen van Twitter volgers is een doelstelling van veel bedrijven, merken en organisaties omdat ze hiermee het bereik op het platform kunnen vergroten. Flutter van SumAll helpt bedrijven om eenvoudig meer Twitter volgers te verkrijgen. In dit artikel staan de mogelijkheden van Flutter op een rij.

Verkrijg meer Twitter volgers met Flutter van SumAll

Flutter helpt sinds 2013 bedrijven, merken en organisaties op Twitter om het bereik te vergroten. De focus van Flutter ligt op het verkrijgen van Twitter volgens op basis van de interesses die goed aansluiten bij hetgeen het bedrijf, merk of organisatie te bieden heeft.
Dit jaar werd Flutter overgenomen door SumAll om zo ook de juiste inzichten met statistieken te bieden.

Flutter biedt de volgende functies:

  • Twitter volgers vinden
    In Flutter kunnen de gebruikersnamen van Twitter-accounts toegevoegd worden en geeft Flutter passende suggesties wie van de volgers van het ingegeven Twitter-account interessant zijn om te gaan volgen. De gesuggereerde Twitter volgers zijn actieve participanten in discussies dus kunnen een verrijking voor de interactie bij het eigen Twitter-account zijn.
  • Ontvolgen van Twitter volgers
    Flutter biedt een dashboard om het Twitter-account te managen en zo een betrokken volgersgroep te houden en eenvoudig ‘slapende Twitter-accounts’ te ontvolgen.
  • Statistieken
    Een analyse-dashboard geeft gebruikers van Flutter inzicht in de statistieken van het Twitter-account

Flutter is gratis te gebruiken voor 10 dagen.

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.