13-06-2012 / Ayman van Bregt

Social media bieden veel kansen om in contact te blijven met mensen die interessant en belangrijk voor je zijn. Op de hoogte blijven van alle activiteiten is soms een uitdaging. NetworkUpdater (een social network alert service) helpt je om bij te blijven wanneer iemand die je volgt op Twitter (of Facebook) zijn of haar profiel aanpast.

Bijblijven bij de updates op sociale netwerken met Networkupdater

Met NetworkUpdater blijf je op de hoogte van aanpassingen in het profiel van mensen met wie je verbonden bent op Facebook en Twitter. Wanneer iemand een nieuwe profielfoto plaatst, een url verandert of iets anders wijzigt in de Twitter-bio of het Facebook-profiel, krijg je een update per e-mail. Je kunt instellen of je deze mail update dagelijks of één keer per week wilt ontvangen. Door goed op de hoogte te zijn wat er in je netwerk speelt, kun je bijvoorbeeld mensen feliciteren met een nieuwe baan of inspelen op een zakelijke kans omdat een goede relatie ergens is gaan werken wat voor jou interessant kan zijn.
Dit handmatig bijhouden kost veel tijd waardoor de kans groot is dat je er pas achter komt wanneer het moment al voorbij is.

In het artikel ‘Bekijk welke Facebook vrienden hun profiel hebben veranderd‘ kun je lezen hoe je NetworkUpdater kunt gebruiken. Door dezelf stappen voor Twitter uit te voeren kun je de tool inzetten voor de mensen die je volgt op Twitter.