23-08-2012 / Stefan Mooren

Ondernemers kunnen dankzij een speciale pagina binnen LinkedIn Today nieuws en actualiteiten volgens over alles wat met ondernemen heeft te maken. De artikelen die LinkedIn Today toont, zijn populair onder de gebruikers van LinkedIn. Onlangs vernieuwde LinkedIn het design van LinkedIn Today en werd het virale effect van de artikelen vergroot. Het is soms lastig om de grote hoeveelheid nieuwsberichten die dagelijks op internet worden geplaatst bij te houden. Via LinkedIn Today kun je op een overzichtelijke manier op de hoogte blijven, maar bijvoorbeeld ook interessante content vinden om te delen met je connecties. Op deze manier laat je zien wat je bezighoudt en kun je dankzij de mogelijkheid tot reageren in contact komen met andere professionals.

LinkedIn Today voor ondernemers

De speciale pagina van LinkedIn Today met nieuws en actualiteiten voor ondernemers is te vinden via de volgende link: http://www.linkedin.com/today/se/entrepreneurs

Op de pagina vind je allerlei (Engelstalige) artikelen over ondernemerschap uit verschillende online bronnen. Om de pagina te volgen, kies je rechts bovenaan de pagina voor ‘Follow’.

Nieuwe artikelen voor ondernemers verschijnen in het vervolg in het LinkedIn Today overzicht op de Home pagina van je profiel. Om alleen de artikelen over ondernemerschap te zien, kies je in de kolom aan de rechterzijde van de LinkedIn Today pagina onder ‘You’re Following’ voor ‘Enterpreneurs’. Nu ga je automatisch naar de speciale pagina waar enkel nieuws en actualiteiten zijn te vinden voor ondernemers.